Haderslev og landsdelen

Spise med – kromanden

Når man er på rejse som turist, skal man naturligvis også spise ude, ellers bliver det hele da lidt for kedeligt. Haderslev by byder på en lang række madoplevelser af forskellig art – du kan få alt fra pizza over sushi til gastronomisk mad – men vil du prøve en særlig oplevelse, kan vi anbefale en tur på Agerskov Kro, som ligger ved Toftlund sydvest for

Haderslev. Så kan du også tage en tur ud i oplandet og få en dejlig oplevelse der – Toftlund byder blandt andet på det landskendte Brundtland Center, der er et besøg værd.

Mormormad af bedste kvalitet

Agerskov Kro byder på det, vi sådan lidt nonchalant kalder mormormad – men det er mormormad af bedste kvalitet. Her kan du får tarteletter med høns i asparges, gammeldags stegt rødspætte og oksesteg, men du kan også vælge gourmetmiddagen og møde et mere sofistikeret, kulinarisk køkken. Uanset hvad dit valg er, så vil du opleve en kvalitet i maden, som ikke er så almindelig mere.

Agerskov Kro er det, man kalder en gammeldags kro, og dem er der ikke så mange tilbage af – de kan ikke trives mere. Men kromand Otte på kroen har fundet formlen og serverer kvalitet kombineret med god service – det kan vi alle lide. Så læg vejen forbi og få en stærk oplevelse.

ashe