Haderslev og omgivelserne

Acture Park med masser af aktiviteter

Hvis du og din familie er til fysiske udfoldelser og udfordringer, kan det være en god idé at besøge nogle af de aktiviteter, der hører til Acture Park. Acture Park er et samarbejde mellem mere end 50 forskellige aktiviteter i Haderslev og omegn – og der er virkelig noget for enhver smag.

Blandt de mange ting, du kan foretage dig, er et besøg på Fighter Wing, hvor du får en rundvisning på den militære flyvestation i Skrydstrup. Figther Wing er åbent i sommermånederne og i uge 42, og du bliver kørt rundt i bus og guidet af en medarbejder ved flyvestationen.

Er du mere til selv at blive udfordret, kan du besøge den største tree-top-park i Sønderjylland, hvor du kan komme 25 m op i den sorte bane, der kræver ikke så lidt balanceevne – og mod! Der er også mindre udfordrende baner, hvis du har brug for at starte stille og roligt ud.

I selve Haderslev kan du – eller dine teenagere – besøge Street Dome, som er Skandinaviens største skateranlæg. Her finder du også den største klatrevæg i Danmark på omkring 30 m, og der er et kæmpe område udendørs. Indendørsområdet er dækket af en silo og en kuppel.

Tjek www.acturepark.dk og se hele listen af aktiviteter.

God fornøjelse!

ashe