Haderslev og landsdelen

Cykelture på Haderslev-egnen

Flere og flere turister vælger cyklen som det primære transportmiddel, når ferieturen kalder – enten ved at cykle hele vejen til det sted, hvor de vil holde deres ferie, eller ved at de tager tog eller bil til nærmeste by og så cykler ud derfra.

Egnen omkring Haderslev byder på rigtig mange gode cykelruter, og du kan vælge længde og sværhedsgrad helt efter dit eget temperament og den fysiske form, du er i.

På Haderslev Kommunes hjemmeside kan du finde et kort over cykelruter, som giver dig et godt overblik over de mange muligheder, som Haderslev Kommune tilbyder sine cyklende turister.

Der er både nationale, regionale og lokale ruter for cyklende turister, så du kan vælge, om du vil cykle langt eller kort.

At cykle giver dig en helt særlig nærhed med naturen – kun overgået af en vandretur, men så bliver ruten typisk kortere, og du skal sætte mere tid af til din aktivitet. Men også med cyklen er du tæt på det hele og kan mærke vindens susen, og du kan høre naturens lyde på en helt anden måde, end hvis du vælger at køre i bil.

Kig ind på kommunens hjemmeside og find den cykelrute, der passer dig og din familie bedst.

ashe