Haderslev og historien

Sådan indretter du dit sommerhus i Haderslev

Har du et sommerhus i Haderslev, som trænger til en fornyelse af indretningen? Nedenfor kan du få fem forskellige ideer til hvordan små tilføjelser til boligen kan bringe et frisk pust til sommerhuset.

Bløde og varme gulvtæpper

Der er mange gode grunde til at indrette dit sommerhus med et eller flere gulvtæpper. Længe har der været myter om at de fremprovokerer allergi ved at ophobe husstøvmider. Men faktisk hjælper gulvtæpper med at skabe et renere miljø i sommerhuset, takket været gulvtæppernes fibre, der fanger partikler fra luften.

Et gulvtæppe kommer ofte i materiale, som er glimrende til at holde på varmen. Gulvtæppets materiale fungerer som isolering, og det giver dig bedre mulighed for at opretholde en behagelig temperatur i dit sommerhus. Derudover skal det også fremhæves at gulvtæpper er bløde at røre ved. De findes i mange forskellige farver, og fx kan et grå tæppe være både tykt og blødt, og dermed behageligt at hvile fødderne på eller at gå på.

Bliv inspireret på Pinterest

Hvis du er i tvivl om hvordan du ønsker at indrette dit sommerhus, kan du finde masser af inspiration på Pinterest. Her er der tale om en slags online opslagstavle, hvor du kan finde inspiration til hjemmet, hverdagen, sjove citater og meget andet. Du kan skabe dine egne albums og gemme de billeder, som er dine favoritter. Der er et hav af ideer, som kan hjælpe dig godt på ved med indretningen af dit sommerhus.

Opbevar brænde ved siden af pejsen

Hvis du har en brændeovn, kan du sagtens opbevare brænde indendørs. Du kan placere dit brænde ved siden af din pejs. Det er med til at skabe en hyggelig stemning, og det giver en sand fornemmelse af at være i sommerhus. Derudover er det naturligvis også ekstra praktisk at du altid har brænde lige hvor du har brug for det.

Gå efter et godt fund på loppemarkedet

Du behøver ikke nødvendigvis at bruge en herregård på at indrette dit sommerhus. Faktisk kan du skabe en hyggelig stemning med gode loppefund. Derfor er det en god ide at besøge lokale loppemarkeder på fx Færgevej, og finde møbler og dekoration, der passer ind i dit sommerhus.

Tænk i de hvide farver

Det er vigtigt du får så meget lys som muligt ind i dit sommerhus. Hvis du indretter det med mørke møbler og tilbehør, risikerer du at ende op med et kedeligt sommerhus, som er trist at kigge på. Derfor er det en god ide at indrette med gennemsigtige gardiner, hvide lofter, og at sætte lamper op de rette steder. Især de hvide vægge og lofter kan gøre at dit sommerhus virker til at være større end det her. Men alt behøver naturligvis ikke at være hvidt. Du kan stadigvæk lege med andre farver, materialer og mønstre til at skabe en lækker kontrast.

ashe