Haderslev og historien

Besøg dyrehaven ved Haderslev

Ved Haderslev ligger dyrehaven. Det er en skøn naturpark, der ligger smukt placeret ved tunneldalen. Dyrehaven har skøn natur og flere forskellige fritgående dyr. Hele familien kan besøge dyrehaven på alle tider af året. Der er plads til mange gode og lange gåture i haven, og har man lyst til det, så kan man medbringe madpakker.

Fra dyrehaven findes en helt speciel udsigt ud over både Haderslev dam og by. Der er derfor meget for øjet at opleve, mens man tager sine vandringer. Dyrehaven byder også på flere bænke, hvor man kan sidde og få sig et hvil undervejs. Har man brug for en skøn, afslappende og samtidig aktiv dag, så er et besøg i dyrehaven det hele værd. Det kan man f.eks. gøre en søndag eftermiddag, efter at have gjort rent derhjemme eller sat huset i stand. Uanset om man har været i gang med at sætte tapet op eller lave andre gøremål i hjemmet, så kan et besøg i dyrehaven give den perfekte afslutning på dagen.

Besøg også dyrehaven om foråret

Om foråret viser dyrehaven sig fra sin smukkeste side. Her springer alting ud, og det er ikke svært at få øje på de små ting i naturen. Man bliver glad af en god vandretur i haven. Det giver øget livskvalitet at vandre i området.

Der er mange dyr i skoven, og de bliver dagligt fodret. Man kan kigge på, mens de bliver fodret, og det kan også være en meget fin oplevelse. Parken har særligt mange dådyr, både store og små. Er det efterår eller vinter, så skal man selvfølgelig være godt klædt på til turen i dyrehaven. Et par gode støvler og en varm vinterjakke er her et must.

I dyrehaven finder man også en sø. Her kan man drikke dejlig varm kaffe, og man kan også blot sidde og nyde udsigten. Man kan også have børnene med, for der er masser af gode muligheder for, at de kan både boltre sig og lege, alt det de vil. Der er nemlig også en legeplads til dem.

Dyrehaven har en sti, som man kan følge hele vejen rundt. Den friske luft får man masser af, mens man selvfølgelig også får gode indtryk undervejs. Skulle man samle på fine blade eller kogler, så kan man også medbringe en pose og samle dem, der ligger på jorden, op undervejs.

Har man lyst til en løbetur, så er dyrehaven også god at bevæge sig rundt i. Det er dejligt at få motion i haven, og der er plads til både gående og løbende mennesker. Når man kommer hjem efter en god tur i Haderslev dyrehave, så kan man rigtig slappe af og hygge sig resten af dagen.

ashe